Groene groenten blijken het verouderingsproces te vertragen en uw hersenen blijven in topconditie met deze bladgroente. Er mag daarom geen recept ontbreken zonder spinazie. Ik deel vandaag met u een heerlijk vegetarisch recept, dat makkelijk en snel te maken is.
Paddenstoelen daarentegen bevatten ook nuttige voedingsstoffen zoals vitamine B, vezels, kalium en eiwit. Super gezond en lekker dus.
Vandaag maken we een pasta gerecht met paddenstoelen en spinazie die u binnen 15 minuten kunt bereiden!
Wat heeft u nodig?
- 1 of meer porties strik pasta (hangt af voor hoeveel personen u maakt)
- 1 eetlepel olijf olie
- 1 ui (fijngehakt)
- 1 kop paddenstoelen (gesneden)
- 2 teentjes fijngehakte knoflook (mag ook minder zijn, wat u lekker vindt)
- 4 kopjes fijngehakte verse spinazie
- 1 theelepel fijngehakte verse tijm
- 1/8 theelepel peper
- 2 eetlepels Parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2. In de tussen tijd pakt u een grote bakpan en maakt u de olie warm.
3. Voeg vervolgens in de pan de ui, paddenstoelen en knoflook eraan toe. Bak en roer tot dat de paddenstoelen zacht aanvoelen.
4. Roer nu de spinazie erdoor heen met de tijm en peper. Roer het samen en bak het ongeveer voor 1 minuut.
5. Wanneer de pasta is gekookt, voegt u de pasta nu samen met de paddenstoelen en spinazie in de pan. Mix het allemaal goed door elkaar, zodat de smaken samenvallen.
6. Serveer uw heerlijke pasta gerecht met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Laat ons weten of u van het gerecht heeft genoten. Dit kan via onze Facebookpagina.