Menu
Wandelen

Wandelen op de Veluwe

De Veluwe is een fantastisch wandelgebied. De afwisselende landschappen, de rust en ruimte, maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis maken wandelen op de Veluwe eindeloos!

Het hotel
Golden Tulip Arnhem-Doorwerth beschikt over 119 comfortabel ingerichte kamers, een restaurant, bar met terras en uitgebreide sportfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met zonneweide, tennisbanen, sauna, en zonnebank. Voor onze jongere gasten is er een speelkamer. In de bosrijke omgeving hebt u diverse mogelijkheden voor fietsen, wandelen en uitstapjes.

De op 4-sterren geoutilleerde hotelkamers zijn onderverdeeld in de volgende types: 5 eenpersoons hotelkamers, 71 tweepersoons comfortkamers, 29 deluxe kamers, en 14 superior kamers. Onze deluxe kamers en onze superior kamers zijn tevens onze familiekamers en familiesuites. Alle kamers hebben een rustige ligging en zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, minibar, televisie, telefoon. Bij onze receptie kunt u vragen naar een kluisje.

Eten en drinken
In het restaurant worden uitstekende maaltijden, uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten en gevarieerde diners verzorgd. Vanuit het ronde restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het park. Tevens zijn er mogelijkheden voor brunches, buffetten en diners in andere zalen of in combinatie met het restaurant. Het restaurant en sfeervolle serre hebben een capaciteit van 250 gasten. ’s Morgens wordt hier het ontbijtbuffet geserveerd. ’s Avonds kunt u gebruik maken van een heerlijk diner.

Ontbijt
In de ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Dit bestaat uit verschillende verse broodsoorten, beleg, vers fruit, vruchtensappen en zuivelproducten. Het buffet wordt maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 10.00 uur geserveerd. Zaterdag, zondag en feestdagen tussen 07.30 en 10.30 uur.

Lunch
Voor de lunch kunt u een keuze maken uit onze verschillende gerechten op de lunchkaart. Tevens is het van maandag t/m vrijdag, mits beschikbaar, mogelijk om gebruik te maken van het uitgebreide lunchbuffet. Dit bestaat uit soep, twee warme gerechten en saladebuffet, diverse broodsoorten en beleg, koffie, thee, melk, karnemelk, jus d’orange, dessert en fruit.

Diner
Chefkok Gojko Milosevic stuurt de keukenbrigade aan in het hotel. Het hotel serveert naar keuze gerechten uit een gevarieerde en toegankelijke menukaart. Uw culinaire avond verlengen met een extra gang? Uw gastheer informeert u graag. Vanaf 18.00 uur kunt u terecht voor het diner; de keuken is geopend tot 21.00 uur.

Wandelen op de Veluwe?

Over de redacteur

Ik vind het erg leuk om u leuke tips voor een dagje uit of weekendje weg te geven.